Sporta som senior

Det är viktigt att du fortsätter att vara aktiv även när du blir äldre. Att träna och sporta är en grundförutsättning för att ha en god hälsa även på ålderns höst. Om du vill kunna sporta och värna mer om din hälsa till en billigare peng kan du använda senior rabatter för att spara pengar. Seniorrabatter finns på allt från hälsa till resor och elavtal. Genom att ta del av rabatter kan du spara mycket pengar.

Håll utkik efter nya seniorrabatter

Seniorrabatterna kan ändras, det kan komma nya erbjudanden. Därför ska du hålla utkik på nätet för att inte missa någon bra rabatt. När det gäller hälsa kan du få rabatt på exempelvis receptfria läkemedel, kosttillskott och hälsokontroller. Du kan även spara pengar på annat som möjliggör att du kan lägga mer pengar på din hälsa. Det bästa med seniorrabatter är att tjänsten är enkel och framför allt gratis.

Hitta en rolig sport

För att du ska kunna hålla dig i form som senior är det en fördel att hitta en sport eller träningsform som du tycker är rolig. Det är aldrig försent att börja vara aktiv och träna. Om du inte sportar för tillfället kan du alltid ta med dig en kompis för att testa på olika sporter, då kanske du hittar något som tilltalar dig.