Sporter och ligor som fortfarande pågår

Det kan kännas som att nästan allt i världen har ställts in under den pågående coronakrisen. Viruset har gjort det nödvändigt att ställa in alla typer av arrangemang som samlar större folkmassor. I vissa fall har man dock valt att istället för att ställa in arrangemang göra så att de spelas utan publik. Vid sidan av det finns det dock fortfarande ligor som spelas på sina håll i världen.

De flesta ligorna och sportarrangemangen i världen är alltså inställda, men det hindrar ju inte att du fortsätter med din träning som normalt. Därför ska jag tipsa om ett bra svenskt klädmärke. Aim’n är ett märke med träningskläder från Halmstad för kvinnor. Deras tagline lyder “sikta högt och dröm stort!”, och det kan du göra med högkvalitativa träningskläder som Aim’n på kroppen nästa gång du tränar.

Bland ligorna som fortfarande pågår finns till exempel vitryska herrligan i fotboll. Av någon anledning får herrarna fortsätta spela samtidigt som de ställt in all damfotboll. De lägre divisionerna i skotska fotbollsligan fortgick till så sent som den 14 april. Det spelas också fortfarande matcher inom svensk herrfotboll, de sker dock utan publik. Exempelvis kan man se fram emot att Djurgården och Hammarby kommer att spela ett hett derby i slutet av maj. Var matchen ska gå av stapeln återstår dock fortfarande att se.