Inspireras av fotbollsstjärnorna till ett aktivt liv

Att titta på fotboll och följa med i favoritlaget eller landslagen är för många mer än en hobby, snarare en livsstil. Men det är en sak att titta på aktiva och vältränade utövare, och att vara vältränad själv.

Fotboll

Det finns många ligor att följa, och otaliga intressanta matcher att titta på. Det ger mycket gemenskap att sitta tillsammans med goda vänner, äta och dricka gott, och följa med i en match. Dessvärre är det bara personerna på tv:n eller surfplattan som rör på sig och får motion. Det är vanligt att många av oss som gillar att titta på sport en gång i tiden också utövade någon idrott, men som sedan lagt av.

Inspiration

Istället för att bara titta på matchen, så kan du använda tiden till att både titta och följa ditt lag, men också för att inspireras för att börja leva ett mer aktivt liv själv. Om de orkar springa i 90 minuter, så bör vi, efter långsiktig träning, kunna jogga 70 minuter, eller hur? Läs om hur spelarna tränar och äter, och börja ta efter vissa av råden. Försök också att få in så mycket aktivitet som du kan i ditt liv: gå, cykla och jogga. Ett tips är att köpa en egen pool att ha i trädgården från Byggmax. Ta alla möjligheter som du får att göra aktiva saker, så kommer du sakta men säkert bli starkare och smidigare. Då kan du med gott samvete äta chips under matcherna.